Tentang Kopi

0
43

Bagi yang suka western food, kalau mai Perlis, hampa boleh try makan di kedai “Tentang Kopi, Kangar” ni.

Antara makanan yang kita rasa patut cuba adalah Macaroni Cheese & Chicken Grilled dia. Selain western food, dia ada ja makanan goreng-goreng yang lain. Ko Teow Goreng pun hampa patut cuba kalau dah singah kedai ni. Berasa wei..

Suasana kedai dia ni pun santai ja. Tenang dan kemas. Boleh makan dalam kedai (air-cond) dan di luar kedai.

Makanan dia pun variety bergantung musim di Perlis ni. Kalau mai time pelam harum manis, boleh try makan pulut harum manis kat kedai ni. Kalau time bulan puasa, boleh try kerang rebus dan rojak kuah kacang.. haishh.. rindu makanan bermusim ni..

Pi lah try.. insyaAllah tak menyesal..

MENINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.