ATV Bintong, Perlis

0
64

Guys, kalau nak naik ATV, di Perlis pun ada. ATV Bintong namanya. ATV Bintong ni unik guys, kalau kita join aktiviti ATV Bintong ni, dia akan bawa kita lalu bendang, kawasan kampung, lalu Terowong Air Terpanjang di Malaysia dan suasana dia cantik-cantik guys.

Pengalaman naik ATV Bintong ni memang seronok guys. Admin punya bateri habis waktu lalu kawasan bendang, tak boleh nak tunjuk betapa cantiknya bendang-bendang kat Perlis ni.

Kalau hampa ada masa yang banyak datang ke Perlis ni, boleh lah try aktiviti ni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Insyirah & Iman (@insyirah.and.iman)

MENINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.